Team Building

Team Building


Organizujte kod nas poslovne ručkove (team building), poslovne prezentacije, razne event-e ili organizujte ručkove za grupne ture. Restoran Solunac Beograd je idealno mesto za Vas jer smo sigurni da ćete uživati u našem prijatnom ambijentu uz savršenu tradicionalnu srpsku kuhinju i internacionalne specijalitete uz koje neizostavno idu najbolja vina i rakije domaćih vrhunskih vinarija, a mi se uvek trudimo da izađemo u susret. Kapacitet restorana Solunac Beograd je 300 mesta. Ono što je važno naglasiti je da imamo besplatan privatni parking za Vas i Vaše goste.
Uspešan poslovni ručak je dobar znak za buduću saradnju!

Organizujte kod nas poslovne ručkove (team building), poslovne prezentacije, razne događaje (event-e) ili organizujte ručkove za grupne ture.

Restoran Solunac Beograd je idealno mesto za Vas jer smo sigurni da ćete uživati u našem prijatnom ambijentu uz savršenu tradicionalnu srpsku kuhinju i internacionalne specijalitete uz koje neizostavno idu najbolja vina i rakije domaćih vrhunskih vinarija, a mi se uvek trudimo da izađemo u susret.

 

 

Kapacitet restorana Solunac Beograd je 300 mesta.

Ono što je važno naglasiti je da imamo besplatan privatni parking za Vas i Vaše goste.

 

U našem restoranu Solunac možete da organizujete:
Venčanja
Rođendana
Poslovne prezentacije
Krštenja
Razne proslave

Rezervacija


Rezervišite Vašu proslavu putem forme ili nas pozovite na br.telefona +381 11 328 18 65